Бившият футболист е маниак на реда, избира дрехите си за седмица напред Макар вече четвърт

...
Бившият футболист е маниак на реда, избира дрехите си за седмица напред Макар вече четвърт
Коментари Харесай

Любовна афера на Дейвид е най-тежкият момент за Виктория, разкрива сериалът Бекъм

Бившият футболист е маниак на реда, избира дрехите си за седмица напред

Макар към този момент четвърт век да не слизат от вестникарските страници на таблоидите по света, Виктория и Дейвид Бекъм постоянно имат с какво още да изненадат феновете си.

Звездната двойка още веднъж се трансформира в гореща вест, откакто направи някои разтърсващи разкрития от персонален темперамент в документалната поредност “Бекъм ”, която “Нетфликс ” пусна за британската футболна звезда. В нея двамата освен обилно демонстрират първокласния си метод на живот, само че и повдигат завесата към някои усърдно прикривани моменти от него.

Сред тях е абсурдът, че Дейвид е имал интимни връзки със сътрудничката си Ребека Лус, когато отива да играе за “Реал (Мадрид). Първоначално Виктория взема решение да остане в Англия, с което си навлича гнева на испанските почитатели. Обвиняват някогашната певица от “Спайс гърлс ”, че е надута и счита Испания за несъответствуваща за изтънчения си усет. Във кино лентата тя разкрива, че го е направила, тъй като ѝ е трябвало време да открие уместно учебно заведение на двамата им сина. И когато го е намерила, незабавно е отишла при брачна половинка си в Испания. Нещата обаче още повече се усложняват, когато гръмва абсурдът за негова невярност. Дейвид отхвърля, до момента в който в продължение на години Ребека Лус споделя горещи мемоари от общуването си с него и публицистите преследват семейство Бекъм за коментар по тях.

“Имахме възприятието, че светът е против нас

Ако би трябвало да съм изцяло почтена, ние се изправихме един против различен. Имахме единствено себе си. Въпреки това, когато бяхме в Испания, не изглеждаше, че в действителност сме единствено аз и той. И това е тъжно. Това беше най-нещастният интервал в целия ми живот ”, споделя Виктория във кино лентата.

Дейвид пък си спомня по какъв начин абсурдът го довежда до меланхолия, от която всеки ден се е чувствал физически зле и се чуди дали ще успее да отиде на подготовка. Той на няколко пъти хвали брачната половинка си за проявения издръжливост в този сложен интервал и че се е примирила с неговия “егоизъм ” в кариерата му, в това число да премине в “Лос Анджелис Галакси ” през 2007 година От документалната поредност излиза наяве, че напускането на Европа и отиването в Съединени американски щати е огромна смяна за семейство Бекъм. Децата би трябвало да се разделят с другари, Виктория да изостави някои планове в региона на модата, където се пробва да пробие. В последна сметка обаче преместването се оказва позитивно. Спасяват брака си и стартират да постановат марката “Бекъм ” дружно, което им оказва помощ да продължат да печелят милиони и откакто Дейвид завършва със спортната си активност.

Във кино лентата приказват родителите на футболиста и някои от неговите съотборници в “Манчестър Юнайтед ”, където стартира звездният му път. Всички те признават, че са считали Виктория за несъответствуваща партия за него. Когато се срещат, тя към този момент е прекомерно известна като певица от “Спайс гърлс ” и околните му мислят, че нейната известност ще пречи на футболната му кариера. Съветват Дейвид да не се занимава с нея и

да си намери обикновено момиче,

което ще го чака у дома и ще му обезпечава домакински уют.

“Виктория е всичко за мен. Да я видя засегната, беше необикновено мъчно. Но ние сме бойци и по това време трябваше да се борим един за различен, трябваше да се борим за фамилията си ”, признава футболната звезда. Двамата са дружно към този момент 26 години. Имат трима синове и една щерка и се оказва, че Дейвид е този, който се грижи повече за домашния уют.

“Аз доста добре разчиствам къщата, само че не съм сигурен, че жена ми го прави оценка ”, шеговито подмята футболната звезда във кино лентата. Той демонстрира безупречно подредения си дрешник и когато вижда, че две закачалки са леко изкривени, не съумява да скрие раздразнението си: “Някой е бил тук ”. Оказва се, че 48-годишният Бекъм страда от обсесивно-компулсивно разстройство, което го прави обезпокоителен, когато нещата не са подредени съгласно неговите разбирания. Това значи или да са в права линия, или да са по двойки. Още като дребен той безупречно подрежда стаята си и подготвя облеклата, които ще облече на идващия ден. Колкото животът му става по-натоварен и с повече отговорности, толкоз желанието всичко да е в ред се ускорява. Признава, че към този момент възнамерява с какво ще се облече за седмица напред, като облеклата му са подредени по цвят и жанр в дрешника. Семейството му е привикнало с тази негова фикс идея и схваща за какво една оставена солница на масата може да го изкара от равновесие.

 

 

Алекс Фъргюсън го замеря с обувка, тъй като му опонира

Започналата по “Нетфликс ” документална поредност за Дейвид Бекъм хвърля светлина и върху събитията, при които именитият треньор на “Манчестър Юнайтед ” Алекс Фъргюсън му сцепва веждата през 2003 година Това се случва, откакто футболистът прави няколко неточности на терена и тимът губи с 0:2 от “Арсенал ” в решителен мач.

“Вървяхме към съблекалнята и Фъргюсън беше гневен. И когато видите “шефа ” подобен, не желаете да сте покрай него. Повярвайте ми, това е лице, което никой няма. Той се обърна към мен и стартира да ми крещи, а аз се съпротивих и започнах да хуля. Видях по какъв начин лицето му се трансформира и си споделих: “Не трябваше да го върша ”, спомня си Бекъм. В идващия миг към главата му полита футболна обувка. Отворилата се от нея рана на веждата му се трансформира във водеща футболна вест и в последна сметка води до продажбата на Бекъм в “Реал Мадрид ”.

В биографичната си книга Фъргюсън написа, че е трябвало да се разделят, тъй като играчът си е помислил, че е по-голям от мениджъра. “Дейвид е единственият футболист под мое управление, избрал славата и известността. Не бях склонен с това. На полувремето сред нас имаше 15-ина метра и аз потеглих към него да му обясня нещо. Той изруга и аз ритнах обувката, която го удари по-главата ”, признава и именитият треньор в записките си.
 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР